Osho és az asztrológia?

Na erre még nem találtam rá. Vajon milyen volt Osho kapcsolata az asztrológiával?

Aki kicsit is otthon van Osho munkásságában az tudja, hogy szinte mindenről megvolt a véleménye a mesternek. Na de arról még sehol sem hallottam/olvastam, hogy hogyan állt Osho az asztrológiához. Ha valaki idetéved, és tud valami érdekeset, az megoszthatná velem egy kommentben!

2 megjegyzés:

Luna (V.Fiona) írta...

Magam is ez után kutakodom, nagyon kíváncsi lennék a véleményére. Legutóbb Intuíció – A logikán túli megismerés c. könyvében találtam annyi utalást, hogy a panditok hülyék. (szó szerinti idézés, nem saját vélemény) Mivel épp az asztrológia az egyik "munkájuk", így gondolom nem lehet túl nagy véleménnyel róla. Elmarasztalóan szólt a jövő kutatásáról, és többek között az asztrológiáról is, mivel nem a jelen pillanatra figyel, hanem tapasztalatok alapján kutatja a jövőt. Márpedig szerinte a múltat el kell vetni, és mindig az adott pillanatban élni.

Unknown írta...

Osho szerint az asztrológia csak azoknàl igaz akik nem jutottak el a megvilàgosodàsig.Azok ugyanis kiszàmíthatók.A megvilâgosodottak kiszàmíthatatlanok a pillanatban èlnek.

Megjegyzés küldése